AV techniek

De corebusiness van BOS Event Support is audiovisuele techniek, ofwel evenemententechniek. De belangrijkste onderdelen die hieronder vallen zijn de geluid-, beeld- en lichttechniek, maar er komen ook andere zaken bij kijken zoals hijswerk en IT.  Naast AV technische producties op basis van verhuur, spelen we ook een steeds grotere rol in de verkoop en installatie van technische faciliteiten.

Productie

Zoals eerder genoemd dankt BOS een groot deel van zijn bestaansrecht aan evenemententechniek en producties. Onze 'wortels' komen uit de verhuur van licht en geluidapparatuur. Echter, in 2012 heeft er binnen ons bedrijf een bewuste verandering plaatsgevonden. In die periode hebben we onzei inventaris/voorraad afgestoten, zodat de weg vrij werd voor een toekomst als productiebedrijf. We hebben ons netwerk versterkt en zijn gaan samenwerken met concullega's. In plaats van zelf ook een grote voorraad in stand te houden, huren we van hun de producten die we nodig hebben in.

Als productiebedrijf hebben wij nu alle tijd om puur met ontwerpen en werk voorbereidende zaken bezig te zijn en te werken aan kwaliteit in plaats van kwantiteit.

BOS EVENT SUPPORT | De Hanze 14, 6049 HZ, Herten | +31 (0)46 - 410 68 59 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.