AV techniek

De corebusiness van BOS Event Support is audiovisuele techniek, ofwel evenemententechniek. De belangrijkste onderdelen die hieronder vallen zijn de geluid-, beeld- en lichttechniek, maar er komen ook andere zaken bij kijken zoals hijswerk en IT.  Naast AV technische producties op basis van verhuur, spelen we ook een steeds grotere rol in de verkoop en installatie van technische faciliteiten.

Productie

Zoals eerder genoemd dankt BOS een groot deel van zijn bestaansrecht aan evenemententechniek en producties. Onze 'wortels' komen uit de verhuur van licht en geluidapparatuur. Echter, in 2012 heeft er binnen ons bedrijf een bewuste verandering plaatsgevonden. In die periode hebben we het overgrote deel van de inventaris/voorraad afgestoten, zodat de weg werd voor een toekomst als productiebedrijf. We hebben ons netwerk versterkt en zijn gaan samenwerken met concullega's. In plaats van zelf ook een grote voorraad in stand te houden, huren we van hun de producten die we nodig hebben in.

Als productiebedrijf hebben wij nu alle tijd om puur met ontwerpen en werk voorbereidende zaken bezig te zijn en te werken aan kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Signing

BOS Event Support kan vanuit haar eigen voorraad een belangrijk deel aan event signing leveren voor uw evenement. Event signing staat voor bewegwijzering maar ook banners en andere vormen van afwerking van bouwwerken. Pictogramborden komen in vele vormen en soorten voor, zoals "vluchtroutes" en "toilet", door ons gevoerd in een maat van 60 x 60 cm te bevestigen aan pijpen of trussen. Wij zijn in het bezit van een redelijke voorraad aan buizen en buiskoppelingen. Daarmee kunnen wij de meest bijzonder vormen realiseren voor het bevestigen van banners; de bannerframes. Banners produceren we niet zelf maar ook hiervoor maken wij gebruik van een vast netwerk aan toeleveranciers. We kunnen eventueel ook het grafisch werk voor u laten uitvoeren. Het inpakken van steigerconstructies of soortgelijke bouwwerken met textiel is ook mogelijk.

Bij onze werkzaamheden wordt altijd gewerkt onder de laatste ARBO regelgeving: veiligheid staat altijd voorop. We zijn zelf in het bezit van de diverse beschermingsmiddelen en projectleiders zijn in het bezit van BHV, zodat deze veiligheid ook bewaakt kan worden.

BOS EVENT SUPPORT | Nagelbeek 1B, 6365 EH, Schinnen | +31 (0)46 - 410 68 59 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.