Silent Disco

In 2005 namen wij het besluit te gaan investeren in draadloze hoofdtelefoons. We waren daarmee één van de eerste bedrijven in Nederland. Sinds dat moment zijn wij constant bezig met het innoveren in deze markt. Eigen merk hoofdtelefoons en een aantal nieuwe services hebben ervoor gezorgd dat wij op de dag van vandaag nog steeds een belangrijke speler zijn.

Silent Disco Box

Om huurmateriaal makkelijk op locatie te kunnen laten bezorgen en ophalen door de pakketdienst, bedachten we Silent Disco Box. Deze opzet leent zich bij uitstek voor de particuliere markt, maar er zijn ook vele bedrijven en organisaties binnen de Benelux die ons weten te vinden. De service is uitgevoerd met onder andere een karakteristieke verzendcontainer en duidelijke gebruikshandleiding. We hebben veel positieve reacties op dit product ontvangen en dit product is inmiddels dan ook uitgegroeid tot de voornaamste tak binnen onze Silent Disco diensten. Kijk ook eens op silentdiscobox.com.

BOS EVENT SUPPORT | De Hanze 14, 6049 HZ, Herten | +31 (0)46 - 410 68 59 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.